Restoran Aleksandar Gold | Restoran Aleksandar, Užice

O Nama

With Compliments Restoran ALEKSANDAR

Restrain Aleksandar Gold

Kuća dobre hrane i vina” je počeo sa radom 2001.god.Tokom rada, proteklih godina, sadržaj restorana se menjao u skladu sa zahtevima savremenog načina zivota, i svetskim trendovima u kulinarstvu.

Jedan je od najekskluzivnijih ugostiteljskih objekata u Užicu i okolini.

Za sve ove godine naš restoran je ugostio mnoge poznate ličnosti iz sveta politike, kulture, sporta…

img-20161125-wa0021

lg-bPreko dana, u prijatnoj atmosferi možete uživati uz tihu, evergrin muziku, a u večernjim satima za Vaše dobro raspoloženje zadužen je tamburaški orkestar.

Stalnim proširenjem našeg asortimana usluga i podizanjem kvaliteta proizvoda jedni smo od lidera u ugostiteljstvu na području Uzica. Postali smo uspešni suočavajući se sa izazovima i potrebama novog doba.

Naša vizija je da ostvarimo i održimo respektabilan i stabilan konkurentski položaj. Da postanemo mesto u koje će ljudi dolaziti sa poverenjem.
o.

sep

U našem restoranu ugostićemo Vas najboljim specijalitetima intenacionalne kuhinje, širokom lepezom jela po narudžbini, i visoko profesionalnom uslugom.

Pored specijaliteta naše kuhinje, u ponudi su visoko kvalitetna domaća vina iz najpoznatijih srpskih vinograda, kao i strana vina vrhunskog kvaliteta.

POSVEĆENI VAŠEM USPEHU

Imate li uskoro u planu neku izložbu, obuku/kurseve, konferenciju, obeležavanje rođendana, ili bilo koju drugu vrstu banketa u mogućnosti ste da kod nas rezervišete prikladne prostorije za to.